Безплатна доставка за поръчки над 170лв.
Кликнете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.
Категории на блога
Последни коментари
Няма коментари
Търсене в блога

Мъжка перука BRAD

Публикувано на2 Години преди
Харесвам0

Мъжка перука Брад от Ellen Wille придава излъчване на увереност на изисканите господа. Перуката има придадена динамична визия, която може да бъде стилизирана със специализиран за тази цел гел за перуки от изкуствен косъм. Естествената и лека плътност, с висококачествени синтетични влакна, наистина ще накара всеки мъж да се радва от носенето на тази стилна перука.

Синтетиния косъм използван при направата на перуката, имитира визията на естествената коса и това прави поддържането и много лесно. Дантелената предна част придава завършена линия на косата. Зоната на короната е направена с монофиламентен дизайн - патент на марка Ellen Wille, което прави перуката да изглежда и усеща още по-естествено! Страничната и задна част на перуката е направена така, че да осигуряват циркулация на въздуха по време на носене. Този дизайн позволява разтягане и адаптиране към всички размери. Елементът от велкро лентата вградена в долната част на платката позволява още повече корекции, ако е необходимо.

Перуката е изключително лесна за поставяне, както и за персонализиране. Brad е част от колекцията HAIRforMANce на Ellen Wille. Ние от peruki.bg Ви препоръчваме да използвате - Лак за перука/коса: Лак за коса 150 мл., за да поддържате и стилизирате своята перука.

Свързани публикации

Перуки Ellen Wille

3 Години преди

Търсите промяна?

3 Години преди
Оставете коментар
Оставете отговор
Моля влезте в прифила си, за да можете да коментирате.

Меню

Настройки

Създайте безплатен профил, за да запазвате харесвани продукти и статии.

Вход

Създайте безплатен профил, за да използвате списъка с желания.

Вход