Безплатна доставка за поръчки над 170лв.
Кликнете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.

Връщане на продукт

Отказ от стоката
Вие, като потребители, имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 дни от получаване на стоките в случай , че те не са използвани освен за проба (функционалност на стоката, съвпадане на размер), не е увредена цялоста на опаковката им и е запазен търговския вид (всички етикети, стикери и т.н. трябва да са на стоката) , в който е получена и условията по чл.55 от ЗЗП.
Връщането на продукта до нашият адрес е за сметка на клиента. След получаването на продукта, отделът ни за обслужване на клиентите проверява получената пратка и ако стоката отговаря на условията за връщане описани по-горе, в рамките на 5 работни ще възстановим сумата платена за продукта по банков път. За целта, моля информирайте ни за Вашата банкова сметка чрез e-mail.

При отказ на опакован продукт от парфюмерия с нарушена опаковка или използван се удържат 20% от сумата.

При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов, съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатените от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, отремонтирането на стоката се поема от посочените в гаранционната карта сервизи.
При несъответствие на стоката с характеристиките посочени в страницата доставчикът заменя стоката, ремонтира я в законоустановения срок или възстановява цялата платена от потребителя сума, включително и транспортните разходи платени от потребителя за придобиване на стоката съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 14 дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

МНОГО ВАЖНО!!! При получаване на пратката ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката.

При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за Протокол за увредена пратка.
БЕЗ Протокол за увредена пратка, издаден в момента на констатацията, рекламации за увреден при транспорта продукт няма да бъдат уважавани, а ще се счита, че стоката (продукта) са получени в изряден вид съгласно договара за продажба.
Непотърсени и неполучени от офиса ни поръчки до 14 дни, автоматично се анулират.

Меню

Настройки

Създайте безплатен профил, за да запазвате харесвани продукти и статии.

Вход

Създайте безплатен профил, за да използвате списъка с желания.

Вход